YHTEISET HARJOITUKSET

Kokoonnumme opiskelemaan ja meditoimaan sunnuntaisin kello 16:00 osoitteessa Koskitie 19 A 1, Kuurojenyhdistyksen tiloissa.Aloitamme sunnuntaisin yhteismeditaatiolla kello 16.00-16.20

Meditaation jälkeen luemme ja keskustelemme Ringu Tulkun kirjasta Mielenharjoitus (saatavissa: https://outi.finna.fi/Record/outi.806316 tai http://www.biokustannus.com/uutuudet.html#ringu2).  Voit tulla paikalle ilman omaa kirjaasi.

Käymme seitsemän viikon aikana läpi yhden setsenkohtaisen mielenharjoituksen kohdista:

12.8. Harjoitukseen valmistautuminen
19.8. Viisauden ja myötätunnon harjoittaminen
26.8. Vastoinkäymisten muuntaminen
2.9. Harjoituksen ydinsisältö elämässä ja kuolemassa
9.9. Harjoituksen arviointi
16.9. Harjoituskuri
23.9. Suuntaviivoja

Jokaiseen kohtaan osallistuminen ei ole välttämätöntä. Voit tulla vain niille kerroille, joille haluat.

Opiskelutuokion jälkeen teemme yhdessä Chenrezig-harjoituksen. Halutessasi voit osallistua pelkästään meditaatioon tai opiskelutuokioon.

Sinun ei tarvitse olla buddhalainen osallistuaksesi, etkä tarvitse esititetoja buddhalaisuudesta. Ringu Tulkun Mielenharjoitus on hyvä johdatus buddhalaiseen harjoitukseen ja maailmankuvaan. Rohkeasti vain mukaan!  

Harjoitustilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille!


Kutsumme tarpeen mukaan perimyslinjamme opettajia Ouluun antamaan buddhalaisia opetuksia ja voimansiirtoja. Pääopettajamme tällähetkellä on Lama Konchog Chhögyal Helsingin Palpung keskuksesta. Seuraa ilmoittelua ajankohtaista-sivulta!

Tietoa meditaatiosta ja buddhalaisuudesta:


H.E. 12.Tai Situ Rinpoche vastuksia  kysymyksiin Palpung Yeshe Gatshal Finlandin sivullaPalpunglinkkejä Palpung Yeshe Gatshal Finladin sivultaMeditaatio-ohjeita suomeksi Rokpa Finlandin sivustollaOpetuksia Chenrezig-harjoituksestaOpetuksia Lääkäribuddha-harjoituksesta

Gyalton Rinpochen harjoitusohjeita (suomeksi)
Mingyur Dorjen video-opetus meditaatiosta osa 1 ( englanniksi)
Mingyur Dorjen video-opetus meditaatiosta osa 2   (englanniksi)