AJANKOHTAISTA

 Briefly in English

Lama Konchogin kevään opetusviikonloppu

Tervetuloa Ouluun viettämään opetusviikonloppua Lama Konchog Chögyalin johdolla 17.-19.5.2019.

AIHE

Viikonlopun aikana Lama Konchog on ystävällisesti lupautunut antamaan meditaatio-opetusta, sekä opetuksia elämästä ja kuolemasta, eli bardoista, kuudesta olemisen tilasta (tämän elämän bardo, unen bardo, meditaation bardo, dharmatan bardo, kuoleman bardo ja tulemisen bardo). Viikonlopun aikana teemme myös buddhalaisia resitaatioharjoituksia. Opetukset ovat kaikille avoimia ja sopivat myös aloittelijoille.

Lama opettaa englanniksi (tulkkausta ei ole).

Alla Lama Konchogin laatima aikataulu:

PERJANTAI

klo 14-16 johdatus Dharmaan ja bardo-opetusta
klo 17-18 resitaatio 21 Taran ylistys

LAUANTAI

klo 10-12 shamata meditaatio-opetusta ja -harjoituksia
klo 12-14 lounas tauko
klo 14-16 bardo-opetusta
klo 16-17 tee tauko
klo 17-18 Medicine buddha harjoitus ja mantra resitaatio

SUNNUNTAI

klo 10-12 shamata meditaatio-opetusta ja -harjoituksia
klo 12-14 lounas tauko
klo 14-16 bardo-opetusta, Chenrezig harjoitus ja mantra resitaatio

PAIKKA

Opetukset järjestetään Oulun keskustan tuntumassa Kuurojen yhdistyksen tilassa, osoitteessa Koskitie 19, 90500 Oulu.

Opetuspaikassa ei ole majoitusta, mutta kaupungin keskusta majoituspalveluineen on kävelyetäisyydellä.

ILMOITTAUTUMINEN

Voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@palpungoulu.org. Laita viestin aiheeksi Opetuksiin ilmoittautuminen. Tarvitsemme ilmoittautumisen kirjallisena 10.5. mennessä, että tiedämme varata oikean kokoisen opetustilan.

HINTA

Suositeltava lahjoitus osallistumisesta on 70€ lauantai ja sunnuntai (60€ jäsenet/lama Konchogin tukijat). Kurssimaksut käytetään kulujen kattamiseen ja toiminnan ylläpitämiseen. Lama Konchog on munkki, eikä hän peri maksua opettamisestaan, joten vapaaehtoiset lahjoitukset hänelle voi antaa kirjekuoressa opetusten päätteeksi. Viikonlopun aikana tarjotaan teetä ja kahvia. Lauantaina ja sunnuntaina on tarjolla myös kevyt kasvislounas.

Lämpimästi tervetuloa! Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi esitietoja tai aiempaa kokemusta buddhalaisesta harjoituksesta.

Otathan yhteyttä, jos jokin asia jäi epäselväksi.

Sunnuntain yhteisharjoitukset

Sunnuntaiset yhteiset harjoitukset ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Toimintamme on rahoitettu vapaaehtoisilla lahjoituksilla ja jäsenmaksuilla. Voit halutessasi tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi tai lahjoituksella. Lue lisää täältä.

Lämpimästi tervetuloa!

Kutsumme perimyslinjamme opettajia Ouluun antamaan buddhalaisia opetuksia ja voimansiirtoja. Pääopettajamme on Lama Konchog Chhögyal Helsingin Palpung keskuksesta. Näet uusimpien tapahtumiemme ilmoitukset näiltä sivuilta.