AJANKOHTAISTA

 Briefly in English

Sunnuntain 29.9. yhteismeditaatiota ei ole, koska Tai Situ Rinpochen video-opetus on Valveella!

The Heart Sutra videoconference

Iloksemme voimme kertoa, että Palpung linjan pääopettaja, 12. Kenting Tai Situ Rinpoche on oppilaidensa pyynnöstä lupautunut antamaan opetuksen ydin sutrasta (The Heart Sutra) 28.ja 29.syyskuuta. Opetukset toteutetaan kahdensuuntaisena videokonferenssina seitsemässätoista buddhalaisessa keskuksessa, Euroopassa ja Afrikassa. Oulussa Heart Sutra opetukset järjestää Palpung Oulu Kulttuuritalo Valveen kokoussalissa, osoitteessa Hallituskatu 7. Ydin Sutrassa on sananmukaisesti esitetty Buddhan opetusten ydin hyvin tiiviissä muodossa. Rinpoche opettaa englanniksi ja opetukset ovat molempina päivinä klo 10.30-15.00. Kulujen kattamiseksi suositeltava osallistumismaksu on 25€/päivä. 20€/päivä jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät. Osallistumismaksun voi maksaa opetusten jälkeen Palpung Oulun tilille FI14 5741 4020 0424 33
Ilmoittaudu osoitteeseen info@palpungoulu.org , niin tiedämme odottaa sinua ja lähettää tarvittaessa lisäinfoa.

Lämpimästi tervetuloa!

Sunnuntain yhteisharjoitukset

Sunnuntaiset yhteiset harjoitukset ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Toimintamme on rahoitettu vapaaehtoisilla lahjoituksilla ja jäsenmaksuilla. Voit halutessasi tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi tai lahjoituksella. Lue lisää täältä.

Kutsumme perimyslinjamme opettajia Ouluun antamaan buddhalaisia opetuksia ja voimansiirtoja. Pääopettajamme on Lama Konchog Chhögyal Helsingin Palpung keskuksesta. Näet uusimpien tapahtumiemme ilmoitukset näiltä sivuilta.